Authenticatie

We verkopen de ZOLL AED Plus® hoofdzakelijk via een netwerk van AEDpartners. Wij werken graag samen met bedrijven die beschikken over een ondernemende bedrijfscultuur en die zich willen inzetten om de resultaten van reanimatie te verbeteren.

Waarom een AEDinkoop-partner worden?

Wij willen uw klanten een uniek en uitstekend product bieden. We hebben een speciaal partnerschapsprogramma voor AEDinkoop-partners.

AEDinkoop partnerschapsprogramma

Al onze AEDinkoop-partners worden ondersteund waar nodig. Hier zijn een aantal voordelen die AEDinkoop-partner zijn biedt:

 • Één vast contactpersoon.
 • Ondersteuning van uw verkoopteam met training over ZOLL-producten en hulp bij het afsluiten van zakelijke overeenkomsten.
 • Gratis documentatie.
 • U profiteert van de speciale AEDinkoop-partner tarieven.

U heeft een wachtwoord nodig heeft om in te loggen in het gedeelte voor AEDinkoop-partner. Vul het contactformulier in om ook een AEDinkoop-partner te worden.

Account aanmaken

Voer uw e-mailadres in om een account aan te maken

Al geregistreerd?

Uw wachtwoord vergeten?

Welkom op de website van AED Inkoop

AEDinkoop richt zich op de ondersteuning en begeleiding van de hulpverlener. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een reanimatie en welke impact dit heeft. Vanuit een medische achtergrond hebben we een keuze gemaakt om erkend distributeur van ZOLL te worden.

Uitgebreide service

We bieden de best mogelijke service voor uw AED. We zijn trots op de ondersteuning die we onze klanten bieden: van het leveren van vervangingselektroden tot het ondersteunen van klinische gegevens of de reparatie en onderhoud van uw AED.

Zekerheid

Of u nu van plan bent een AED aan te schaffen of een mogelijke AEDinkoop partner te worden, met onze ruime ervaring in de reanimatie-industrie hebben wij de ervaring en producten om u tijdens alle facetten van het reanimatieproces te assisteren.

  Wij leveren uw bestelling binnen 2-5 werkdagen

  U kunt uw bestelling online betalen via uw eigen bank

  09
  Sep

  Het belang van reanimatie

  Kwaliteit wint tijd! De ERC-richtlijnen van 2010 stellen dat als omstanders niets doen voor een slachtoffer na collaps, de overlevingskans daalt met ongeveer 10% per minuut.

  Lees verder

  03
  Sep

  Nieuwe webshop online!

  AEDInkoop heeft een totaal vernieuwde webshop. Deze webshop is zowel op de mobiel als op de tablet en laptop goed te bekijken, de webshop is door Gepkens Groep in een nieuw jasje gestoken.

  Lees verder

  Zij kozen ook voor ons: