Plustrac 5 jaar

Met dit interactieve, online systeem word het beheer van uw AED heel gemakkelijk.

Meer details

€ 485,00 excl. BTW

Meer informatie

U kunt zelf routinematige onderhoudscontroles uitvoeren met een smartphone. U krijgt een melding als de elektroden en batterijen moeten worden vervangen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over updates van fabrikanten. U kunt PlusTrac ook gebruiken om de opleidingsdata van de hulpverleners bij te houden

In twee klikken
U kunt met een iPhone of Android-toestel de routine-inspectie uitvoeren, PlusTrac geeft een herinnering wanneer. U controleert zelf de status van de AED en met één tikje legt u dit vast. En klaar!

Eén AED of duizend AED’s
PlusTrac is volledig schaalbaar ongeacht het aantal AED’s of hulpverleners. Verschillende management lagen kunnen de gebieden waarvoor zij verantwoordelijk zijn bekijken. De standaardrapporten kunnen naar uw wens worden aangepast. Hiervan kunt u dagelijks, wekelijks of maandelijks een rapport per mail ontvangen.

Het 5 jarige contract wordt bij aanvang overeenkomst gefactureerd. Genoemde prijs is voor de volledige looptijd van 5 jaar.

Welkom op de website van AED Inkoop

AEDinkoop richt zich op de ondersteuning en begeleiding van de hulpverlener. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een reanimatie en welke impact dit heeft. Vanuit een medische achtergrond hebben we een keuze gemaakt om erkend distributeur van ZOLL te worden.

Uitgebreide service

We bieden de best mogelijke service voor uw AED. We zijn trots op de ondersteuning die we onze klanten bieden: van het leveren van vervangingselektroden tot het ondersteunen van klinische gegevens of de reparatie en onderhoud van uw AED.

Zekerheid

Of u nu van plan bent een AED aan te schaffen of een mogelijke AEDinkoop partner te worden, met onze ruime ervaring in de reanimatie-industrie hebben wij de ervaring en producten om u tijdens alle facetten van het reanimatieproces te assisteren.

  Wij leveren uw bestelling binnen 2-5 werkdagen

  U kunt uw bestelling online betalen via uw eigen bank

  09
  Sep

  Het belang van reanimatie

  Kwaliteit wint tijd! De ERC-richtlijnen van 2010 stellen dat als omstanders niets doen voor een slachtoffer na collaps, de overlevingskans daalt met ongeveer 10% per minuut.

  Lees verder

  03
  Sep

  Nieuwe webshop online!

  AEDInkoop heeft een totaal vernieuwde webshop. Deze webshop is zowel op de mobiel als op de tablet en laptop goed te bekijken, de webshop is door Gepkens Groep in een nieuw jasje gestoken.

  Lees verder

  Zij kozen ook voor ons: