Total Care Bekijk groter

Total Care

Wilt u geen omkijken hebben naar uw AED? Dan is de Total Care geschikt voor u, wij komen jaarlijks controleren!

Meer details

€ 139,00 excl. BTW

Meer informatie

Wat doen wij voor u?

Wij controleren de  locatie waar de AED zich bevindt (ophangbeugel ed), wanneer nodig zullen wij deze verplaatsen. Ook controleren wij alle onderdelen van de AED zodat deze weer voor 100% inzet baar is.

Wanneer nodig worden de accu, electroden vervangen (niet inbegrepen) en waar nodig wordt de software aangepast aan de laatste richtlijnen. De safeset word nagekeken en waar nodig aangevuld. Er wordt aansluitend een functionele test gedaan. Vervolgens wordt de AED voorzien van een keuringssticker en ontvangt u een afschrift van het onderhoudsrapport.

Bij storingen of na een reanimatie kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Bij een storing komen wij op locatie de storing verhelpen, mocht dit niet ter plaatse lukken, ontvangt u direct een tijdelijke AED.

Wij  staan voor u klaar wanneer u de AED heeft gebruikt voor een reanimatie. Wij komen zo snel mogelijk bij u op locatie om de AED uit te lezen, uiteraard zijn wij er ook om de reanimatie te bespreken.

Met het Total Care contract bent u volledig on-zorgt en komt u nooit zonder AED te zitten!

Prijs is per jaar, per AED.

Welkom op de website van AED Inkoop

AEDinkoop richt zich op de ondersteuning en begeleiding van de hulpverlener. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een reanimatie en welke impact dit heeft. Vanuit een medische achtergrond hebben we een keuze gemaakt om erkend distributeur van ZOLL te worden.

Uitgebreide service

We bieden de best mogelijke service voor uw AED. We zijn trots op de ondersteuning die we onze klanten bieden: van het leveren van vervangingselektroden tot het ondersteunen van klinische gegevens of de reparatie en onderhoud van uw AED.

Zekerheid

Of u nu van plan bent een AED aan te schaffen of een mogelijke AEDinkoop partner te worden, met onze ruime ervaring in de reanimatie-industrie hebben wij de ervaring en producten om u tijdens alle facetten van het reanimatieproces te assisteren.

  Wij leveren uw bestelling binnen 2-5 werkdagen

  U kunt uw bestelling online betalen via uw eigen bank

  09
  Sep

  Het belang van reanimatie

  Kwaliteit wint tijd! De ERC-richtlijnen van 2010 stellen dat als omstanders niets doen voor een slachtoffer na collaps, de overlevingskans daalt met ongeveer 10% per minuut.

  Lees verder

  03
  Sep

  Nieuwe webshop online!

  AEDInkoop heeft een totaal vernieuwde webshop. Deze webshop is zowel op de mobiel als op de tablet en laptop goed te bekijken, de webshop is door Gepkens Groep in een nieuw jasje gestoken.

  Lees verder

  Zij kozen ook voor ons: