Lease Zoll AED Plus, per dag

Nieuw product

Een Zoll AED, de beste in zijn klasse inclusief contract heeft u 5 jaar geen onverwachte kosten meer!

Lease nu de Zoll AED Plus voor € 0,99 per dag!

Meer details

€ 0,96 excl. BTW

€ 0,96 per dag

Meer informatie

Voor € 0,90 cent per dag een Zoll AED Plus

De voordelen van de AED Plus voor uw organisatie

De AED Plus kan een gunstig effect hebben op het resultaat van uw organisatie. Na installatie zijn de totale exploitatiekosten van de AED Plus de laagste van alle AED’s op de markt. 

 • Dankzij de lange levensduur van de verbruiksartikelen is de AED optimaal kosteneffectief als u de onderhoudskosten over 10 jaar vergelijkt met andere apparaten.
 • De AED Plus wordt gevoed door lithiumbatterijen (verkrijgbaar in de kleinhandel) die vijf jaar meegaan,
 • CR-D-padz-elektrode heeft eveneens een levensduur van vijf jaar.

De meest recente richtlijnen van de European Resuscitation Council (ERC) (Europese reanimatieraad) van 2010, zijn duidelijk: geslaagde defibrillatie vereist hoogwaardige reanimatie die op de juiste diepte en met het juiste tempo wordt uitgevoerd. Als reanimatie nodig is, is de AED Plus® met Real CPR Help® de beste ondersteuning om een leven te helpen redden.

Reanimatie vereist

Ongeacht of een schok wordt aangeraden, de richtlijnen van 2010 stellen dat eerstehulpverleners zich moeten toespitsen op hoogwaardige reanimatie.  Als geen schok wordt aangeraden, kan alleen hoogwaardige reanimatie het leven van een slachtoffer redden. En wel omdat alleen goede reanimatie het hartritme kan herstellen tot het niveau waarop een schok effectief kan zijn.

Zelfs wanneer een AED meldt ‘Schok aangeraden,’ moet hoogwaardige reanimatie onmiddellijk beginnen nadat de schok is toegediend. Na de schok spant het hart zich in om bloed te krijgen terwijl het probeert zijn natuurlijke hartslag opnieuw te regelen en te herstellen. Door bloed door het hart en terug in de hartspieren zelf te doen stromen, verschaft reanimatie cruciale hulp aan het worstelende hart. Zonder deze hulp is een schok alleen wellicht niet effectief en wordt het slachtoffer wellicht niet gereanimeerd.

Kennis is macht!

In de ERC-richtlijnen van 2010 worden eerste hulpverleners aanbevolen hard te duwen, tot een diepte van ten minste 5 cm, maar niet dieper dan 6 cm, met een tempo van ten minste 100 compressies per minuut. Maar hoe weet u of u deze diepte en dit tempo bereikt? U moet dit weten – niet ernaar raden.

De AED die u helpt hoogwaardige reanimatie toe te passen.

Alleen de AED Plus van ZOLL is uitgerust met ‘Real CPR Help’-technologie. Met behulp van de sensor in de pads ‘meet’ de AED elke borstcompressie en begeleidt u. De AED helpt u, door middel van instructies en de reactieve balk, de aanbevolen diepte en het aanbevolen tempo van de compressies te bereiken.

 

Een AED die volledig voldoet aan de normen

De AED Plus is de enige AED die zorgt dat u volledig aan de normen van de ERC-richtlijnen van 2010 voldoet, omdat de AED Plus de enige AED is die u meldt wanneer de compressies 5 à 6 cm diep zijn. ZOLL heeft haar ‘Real CPR Help’-technologie bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwe richtlijnen voor compressiediepte bij reanimatie, d.w.z. een diepere compressie van 5 à 6 cm in plaats van 4 à 5 cm. Om er zeker van te zijn dat uw reanimatie voldoet aan de richtlijnen van 2010, moet u weten wanneer uw borstcompressies 5 à 6 cm diep zijn. Uitsluitend met de AED Plus bent u zeker dat u aan deze richtlijnen voldoet.

 Zo werkt het

 • De CPR-D-padz®-elektrode detecteert de beweging van de borstcompressies en geeft deze door aan de AED Plus.
 • Audiovisuele instructies melden de kwaliteit van de compressie.
 • Dankzij de peilbalk die de compressiediepte weergeeft, ziet u onmiddellijk de diepte van elke compressie.
 • De adaptieve metronoom detecteert het compressietempo en begeleidt u om minimaal 100 compressies per minuut te halen.

 

Welkom op de website van AED Inkoop

AEDinkoop richt zich op de ondersteuning en begeleiding van de hulpverlener. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een reanimatie en welke impact dit heeft. Vanuit een medische achtergrond hebben we een keuze gemaakt om erkend distributeur van ZOLL te worden.

Uitgebreide service

We bieden de best mogelijke service voor uw AED. We zijn trots op de ondersteuning die we onze klanten bieden: van het leveren van vervangingselektroden tot het ondersteunen van klinische gegevens of de reparatie en onderhoud van uw AED.

Zekerheid

Of u nu van plan bent een AED aan te schaffen of een mogelijke AEDinkoop partner te worden, met onze ruime ervaring in de reanimatie-industrie hebben wij de ervaring en producten om u tijdens alle facetten van het reanimatieproces te assisteren.

  Wij leveren uw bestelling binnen 2-5 werkdagen

  U kunt uw bestelling online betalen via uw eigen bank

  09
  Sep

  Het belang van reanimatie

  Kwaliteit wint tijd! De ERC-richtlijnen van 2010 stellen dat als omstanders niets doen voor een slachtoffer na collaps, de overlevingskans daalt met ongeveer 10% per minuut.

  Lees verder

  03
  Sep

  Nieuwe webshop online!

  AEDInkoop heeft een totaal vernieuwde webshop. Deze webshop is zowel op de mobiel als op de tablet en laptop goed te bekijken, de webshop is door Gepkens Groep in een nieuw jasje gestoken.

  Lees verder

  Zij kozen ook voor ons: