ZOLL AED Pro

De AED Pro® biedt geavanceerde mogelijkheden voor BLS- en ALS-gebruikers met innovatieve Real CPR Help®-technologie voor het bepalen van het tempo en de diepte van borstcompressies. De See-Thru CPR®-functie filtert de borstcompressies van de reanimatie, waardoor het onderliggende hartritme zichtbaar wordt. De automatische externe defibrillator A...

De AED Pro® biedt geavanceerde mogelijkheden voor BLS- en ALS-gebruikers met innovatieve Real CPR Help®-technologie voor het bepalen van het tempo en de diepte van borstcompressies. De See-Thru CPR®-functie filtert de borstcompressies van de reanimatie, waardoor het onderliggende hartritme zichtbaar wordt. De automatische externe defibrillator AED Pro is ongeëvenaard op het gebied van stevigheid en duurzaamheid, waardoor hij in iedere omgeving kan worden gebruikt.

Over Zoll

De oprichter, Paul M. Zoll, is de uitvinder van de pacemaker-technologie (1952). Ook was Dr. Zoll de eerste arts die door externe elektrische stimulatie van het hart bij een patiënt met een hartstilstand, een hartritme wist op te wekken. Sindsdien heeft dr. Zoll deze techniek verder ontwikkelt. In 2001 bracht hij de eerste versie van de ZOLL AED Plus op de markt. Later worden hier nog verbeteringen aangebracht zoals directe reanimatie terugkoppeling (real CPR feedback). 

ZOLL heeft wereldwijd ruim drieduizend medewerkers. Sinds 2012 maakt het deel uit van Asahi Kasei Corp, dat een hoofdkantoor in Tokio heeft en actief is in de chemische industrie, bouw, high-tech en gezondheidszorg. Via Asahi Kasei, dat een jaaromzet heeft van meer dan 16 miljard euro, kan ZOLL haar wereldwijde aanwezigheid steeds verder uitbreiden.

GESCHIEDENIS
ZOLL Medical werd meer dan 30 jaar geleden door Dr. Paul Zoll, emeritus hoogleraar aan de medische faculteit van Harvard, opgericht en heeft sindsdien aanzienlijke bijdragen op het gebied van reanimatie geleverd. Ons internationale hoofdkantoor is gevestigd in de buurt van Boston (VS) en ons Benelux-kantoor in Elst, Nederland.

Geavanceerde reanimatie
In Nederland krijgen zo'n 16.000 mensen ieder jaar met acute hartstilstand te maken. Bij ZOLL staan geavanceerde reanimatie en het redden van levens centraal. Wanneer het gaat om het ondersteunen van hulpverleners tijdens een reanimatie, beschikt ZOLL over de meeste ervaring. de producten en oplossingen werken als één systeem om u te helpen om de overlevingskansen te vergroten.

De missie van ZOLL is de slagingskansen van een reanimatie te verhogen door producten op de markt te brengen met de volgende eigenschappen:

 • Hoge klinische prestaties
 • Snelle therapie
 • Betekenisvolle informatie
 • Groter vertrouwen bij de gebruiker
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Een pionier in reanimatie!

"Dr. ZOLL en ZOLL Medical Corporation. Meer dan 50 jaar actief in reanimatie"

Meer

ZOLL AED Pro Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items

Welkom op de website van AED Inkoop

AEDinkoop richt zich op de ondersteuning en begeleiding van de hulpverlener. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een reanimatie en welke impact dit heeft. Vanuit een medische achtergrond hebben we een keuze gemaakt om erkend distributeur van ZOLL te worden.

Uitgebreide service

We bieden de best mogelijke service voor uw AED. We zijn trots op de ondersteuning die we onze klanten bieden: van het leveren van vervangingselektroden tot het ondersteunen van klinische gegevens of de reparatie en onderhoud van uw AED.

Zekerheid

Of u nu van plan bent een AED aan te schaffen of een mogelijke AEDinkoop partner te worden, met onze ruime ervaring in de reanimatie-industrie hebben wij de ervaring en producten om u tijdens alle facetten van het reanimatieproces te assisteren.

  Wij leveren uw bestelling binnen 2-5 werkdagen

  U kunt uw bestelling online betalen via uw eigen bank

  09
  Sep

  Het belang van reanimatie

  Kwaliteit wint tijd! De ERC-richtlijnen van 2010 stellen dat als omstanders niets doen voor een slachtoffer na collaps, de overlevingskans daalt met ongeveer 10% per minuut.

  Lees verder

  03
  Sep

  Nieuwe webshop online!

  AEDInkoop heeft een totaal vernieuwde webshop. Deze webshop is zowel op de mobiel als op de tablet en laptop goed te bekijken, de webshop is door Gepkens Groep in een nieuw jasje gestoken.

  Lees verder

  Zij kozen ook voor ons: