ZOLL AED Pro (Manueel)

Nieuw product

Pro halfautomatische defibrillator, om-schakelbaar naar manuele modus. Standaard geleverd met draagtas

Meer details

€ 2.350,00 excl. BTW

Meer informatie

De AED voor de professionele hulpverlener.
De ZOLL AED Pro beschikt over geavanceerde functies die ondersteuning bieden voor BLS- en ALS-professionals. Deze geavanceerde AED heeft een lcd-scherm van hoge resolutie, waarop hulpverleners het ECG van een patiënt kunnen waarnemen met een bewakingskabel met 3 leads.

Uniek van de  ZOLL AED's is het mechanisme voor realtimefeedback waarmee hulpverleners kunnen zien en horen hoe goed ze de reanimatie uitvoeren. Deze real time feedback bevat een metronoom die is ingesteld op 100 bpm (aanbevolen door de 'ERC') en een scherm, zodat hulpverleners compressie met een optimaal tempo en diepte kunnen uitvoeren aan de hand van hoorbare en/of afleesbare berichten.

De AED Pro stelt de professionele hulpverlener in staat om het onderliggende ECG-ritme van de patiënt te zien. Wanneer de AED Pro in handmatige modus is ingesteld en er borst compressie worden uitgevoerd, is See-Thru CPR geactiveerd. See-Thru CPR beperkt onderbrekingen, omdat clinici tijdens de compressies georganiseerde elektrische activiteit kunnen waarnemen dankzij de filtering van het compressieartefact ('stoorpuls'). Hierdoor kunnen hulpverleners tijdens de reanimatie het onderliggende hartritme van de patiënt zien en onderbrekingen tijdens de reanimatie tot een minimum beperken.

ZOLL AED Pro beschikt over de volgende kenmerken:

·         Rubberen beschermingen die bestand zijn tegen de meest veeleisende omgevingen.

·         Real CPR

·         See-Thru CPR (onderliggende ECG-ritme van een patiënt waar te nemen).

·         Uitzonderlijke bestendigheid tegen stof en watersproeiers (IP55-klasse)

·         Ondervonden aan een “valtest” van een hoogte van 1,5 meter.

·         Een ingebouwd intern geheugen en externe USB-geheugentechnologie.

·         Compatibiliteit van elektroden en batterij met de professionele E Series- en R Series-defibrillators van ZOLL.

·         ECG-bewaking met een kabel met 3 leads en een scherm van hoge kwaliteit.

·         Ongeëvenaarde batterijopties (duurzame wegwerpbare of oplaadbare batterij).

·         Eenvoudige configuratie van het apparaat via de beheersoftware van ZOLL.

·         Intelligente mogelijkheden voor het behandelen van kinderen.

·         In overeenstemming met de richtlijnen uit 2010.

Welkom op de website van AED Inkoop

AEDinkoop richt zich op de ondersteuning en begeleiding van de hulpverlener. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een reanimatie en welke impact dit heeft. Vanuit een medische achtergrond hebben we een keuze gemaakt om erkend distributeur van ZOLL te worden.

Uitgebreide service

We bieden de best mogelijke service voor uw AED. We zijn trots op de ondersteuning die we onze klanten bieden: van het leveren van vervangingselektroden tot het ondersteunen van klinische gegevens of de reparatie en onderhoud van uw AED.

Zekerheid

Of u nu van plan bent een AED aan te schaffen of een mogelijke AEDinkoop partner te worden, met onze ruime ervaring in de reanimatie-industrie hebben wij de ervaring en producten om u tijdens alle facetten van het reanimatieproces te assisteren.

  Wij leveren uw bestelling binnen 2-5 werkdagen

  U kunt uw bestelling online betalen via uw eigen bank

  09
  Sep

  Het belang van reanimatie

  Kwaliteit wint tijd! De ERC-richtlijnen van 2010 stellen dat als omstanders niets doen voor een slachtoffer na collaps, de overlevingskans daalt met ongeveer 10% per minuut.

  Lees verder

  03
  Sep

  Nieuwe webshop online!

  AEDInkoop heeft een totaal vernieuwde webshop. Deze webshop is zowel op de mobiel als op de tablet en laptop goed te bekijken, de webshop is door Gepkens Groep in een nieuw jasje gestoken.

  Lees verder

  Zij kozen ook voor ons: